Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ortopedica
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Fotoliu rulant cu antrenare manuala
Brand
KUSCHALL CHAMPION
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fotoliul rulant cu antrenare manuala Kuschall Champion combina excelent confortul in timpul deplasarii cu estetica si usurinta in manevrare, pentru a crea un model unic. Este destinat tuturor persoanelor active care doresc independenta la deplasare.

Poate fi antrenat direct de utilizator prin intermediul cercurilor de antrenare, dar poate fi adaptat si in varianta asistata. Este unul din cele mai usoare fotolii rulante din gama celor pliante.

Executia lui se situeaza la nivelul cerintelor Comunitatii Europene. Spatarul capitonat se executa in doua variante si poate fi inclinat in mai multe pozitii, iar in varianta cu benzi Velcro, prin ajustarea acestora se obtine reglarea rigiditatii, asigurand o sedere cat mai comoda
sunt prevazute diferite pozitii unghiulare pentru ansamblul sezut - spatar (distanta maxima fata de orizontala fiind 7 cm)
suportul pentru picioare este inclinat la 75 (standard), respectiv 85 si 90 - optional;

ultima varianta asigura confort optim in timpul utilizarii si reduce lungimea fotoliului optional, sezutul este prevazut cu o perna detasabila din burete, pentru a oferi utilizatorului un confort sporit
suportul pentru picioare si cadrul pentru sezut si spatar se pot executa optional din carbon (in vederea reducerii greutatii proprii la aprox. 10,7 kg - cu 600 g mai usor)
atat rotile din fata cat si cele din spate sunt executate din cauciuc si au diferite diametre si grosimi; cele din spate pot fi solide sau cu camera de aer este dotat cu urmatoarele elemente componente: aparatori pentru roti de diferite forme si dimensiuni, ochi de pisica, pompa manuala (standard) sau electrica (optional) pentru umflarea rotilor, trusa de scule, suport pentru picioare monobloc, suport pentru sustinerea gambelor pentru cresterea sigurantei utilizatorului, rotile din spate sunt echipate cu frane de stationare cu actionare manuala prevazute lateral(standard) sau pozitionate sub sezut (optional) prin inlocuirea rotilor prevazute cu cercuri de antrenare si dotarea cu manere pentru insotitor, poate fi adaptat cu usurinta la varianta asistata in functie de optiunea utilizatorului, poate fi insotit de urmatoarele accesorii: roti anti - rasturnare reglabile (pentru cresterea sigurantei la depasirea obstacolelor), suporti pentru brate, cronometru, aparatori pentru spite, parghie pentru depasirea obstacolelor (pentru insotitor), suport pentru fixarea diferitelor obiecte (carja, baston, umbrela etc.)

CULORI DISPONIBILE:

- vopsit intr-o gama variata de culori: rosu, albastru, verde, galben, argintiu, negru etc.
Din Gura in Gura