Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ortopedica
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Perna antiescare flo-tech image
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pernă subţire cu sac cu gel de siliconPerna antiescare Flo-tech Image este o pernă subţire, profilată din spumă de poliuretan prevăzută cu un sac cu gel de silicon ce acoperă regiunile sacrală şi ischiatică, ceea ce determină creşterea gradului de distribuire al greutăţii şi al protecţiei de la nivelul tuberozităţilor ischiatice.

Forma pernei oferă un grad ridicat de protecţie pentru utilizatorii care prezintă un risc crescut de apariţie a escarelor. Grosimea redusă a acestui model îl face ideal pentru utilizare atât pe scaune, cât şi pe fotolii rulante. Unii utilizatori preferă pernele subţiri, deoarece le găsesc mult mai compatibile cu activităţile lor zilnice.

Perna antiescare Flo-tech Image combină avantajul de a utiliza o pernă profilată din spumă de poliuretan împreună cu un sac cu gel de silicon ce acoperă regiunile ischiatică şi sacrală, oferind un suport mai bun cât şi reducerea riscului de apariţie a escarelor.Suprafaţă de şedere conturată, cu sac cu gel de siliconPerna se obţine prin turnare în matriţă, ceea ce duce la crearea unei forme tridimensionale, care nu poate fi obţinută prin tăierea spumei de poliuretan.

Acest procedeu măreşte durabilitatea acestui produs, oferind o durată de viaţă mai ridicată. Profilul suprafeţei de şedere oferă o mai bună stabilitate şi susţinere a poziţiei în timpul şederii; canalele existente determină reducerea forţelor de frecare asupra ţesuturilor din zona şezutului.

Proprietăţile spumei de poliuretan şi ale gelului de silicon se combină eficient, determinând reducerea presiunii şi a forţelor de frecare de la nivelul ţesutului.Caracteristici şi opţiuni-Acest model de pernă antiescare este disponibilă în 3 dimensiuni: lăţime x adâncime = 41x43 cm, 43x43 cm, 46x43 cm.-

Grosimea pernei este de 7,80 cm;-Husa este realizată dintr-un material care se întinde pe 2 direcţii, impermeabil la apă şi la vapori; este prevăzută cu mâner pentru apucare, iar suprafaţa de aşezare este realizată dintr-un material care nu alunecă;-Opţional, poate fi prevăzută cu sistem de compensare a tasării în zona şezutului;-Greutate proprie: 1,82 kg;-Greutate maximă utilizator: 140 kg.

Instrucţiuni de curăţare: se va spăla la o temperatură de 71 C.
Din Gura in Gura